Sağlık Turizminde Video Prodüksiyon

Biliyorsunuz ki dijital hayatta efektif bir ürün ortaya koymak ya da fark yaratmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Bunun için gerçekten kafa yormak, odaklanmak belki de sizin gibi düşünmeyen kişilerle, kurumlarla işbirliği yapmak gerekiyor. 
Artık bütün sosyal platformlarda etkileşimi, takipçiyi, marka bilinirliğini yakalamak için kreatif videolara ihtiyaç var. Bunlara sadece video demek bazen çok soyut bir algı yaratabiliyor. Bunları da kendi içerisinde gruplandırmak gerekiyor.
 
Bu gruplandırmayı yapmamız gerekiyor çünkü bizler her video çekimini gerçekleştirdiğimizde bu içerikleri üretebilmek için sosyal medya ve reklam ekibimizle yoğun bir çalışma içerisinde oluyoruz. Çekimlerden önce yaptığımız planlamayı danışanlarımıza iletirken aynı zamanda uygun klinik ya da ameliyat ortamının sağlanmasını da bekliyoruz. 
Bunu talep ediyoruz çünkü iyi hazırlanmış reklam videosunun form maliyetlerini düşürdüğünü ya da trend bir reel içeriğinin hiç para harcamadan binlerce kişiye erişebildiğini yıllardır Türkiye’nin ilk ve tek 360 derece dijital sağlık ajansı olarak tecrübe ediyoruz.
 

Hasta Süreç Videoları

Yabancı bir hasta sizin kliniğinizi neden tercih etmeli? Diğer kliniklerin, doktorların önüne nasıl geçeceksiniz? Satış-pazarlama ekibiniz bu sorulara cevap vererek potansiyel hasta adaylarını ikna etmeye çalışır. Ancak hasta ile diyalog halindeyken gönderebileceğiniz bir video tamamen sizi anlatıp bu soruların hepsine cevap verebilir. Havalimanından alınırken, İstanbul turu yaptırılırken, klinikte tedavi görülürken, röportaj verilirken özetle bir hastanın geçirdiği bütün süreci anlatan videolar pazarlama faaliyeti açısından büyük önem taşıyor. İkna sürecini hızlandırıp hizmet kalitenizin ne denli yüksek olduğunu bu tarz içeriklerle artırmanızı mümkün kılacaktır.
En önemli konulardan birisi hedef kitlenize yönelik içerikler üretmek olacaktır. Örneğin hedef kitlenizde bir Avrupa ülkesi var ve bu ülkeden hastaları getirmek istiyorsunuz. Daha önce o ülkeden bir hastayla tüm tedavi sürecinin nasıl geçtiğini gösteren bir içerik oluşturmak sizler için mükemmel bir referans olacaktır.
 

Sağlık Turizmi Tanıtım Filmleri için En Doğru Adres: New Health Media

Tanıtım videoları kliniğinizin görünürlüğü ve talep edilirliği üzerinde etkili olduğundan süreci profesyonel şekilde planlamanız önemlidir. Video süresi, vizyon aktarım başarısı, hitabet, görüntü ve ses kalitesi, yaratıcılık ve daha pek çok unsur bu videoların iskeletini oluşturmalıdır. Dolayısı ile hem çekim öncesi, çekim ve çekim sonrası kurgu aşamalarını hem de sosyal medya paylaşım gereklerinin iyi kavranmış olması şarttır. Aksi durumda, tanıtım filmi kötü bir yatırım olarak kalabilir.
Uzun yıllardan bu yana sektöre yön veren, sektörel gelişime emek harcayan ve katkı sağlayan New Health Media olarak, gençliğin verdiği güçten ve deneyimin sağladığı yetkinlikten güç alıyor ve sizlere kreatif hizmetler sunuyoruz. Bugünün gerektirdiklerini ve yarının getireceklerini yakalamanız için bizler buradayız!