Yabancı Hastalar Sağlık Turizminde Neden Türkiye'yi Tercih Ediyor?

Öncelikle ülkemiz, uygun tedavi ve hizmet fiyatları sebebi ile tercih ediliyor. Ancak bununla birlikte şunu unutmamak gerekiyor, biz bir şeyi ne kadar pahalı yaparsak yapalım veya ne kadar ucuz yaparsak yapalım, özellikle Avrupa'yı ve batıyı hedef aldığımızda bizim maliyetlerimiz her halükârda düşük kalacaktır. Burada aslında kaliteyi de daha uyguna verebilmekten bahsediyoruz. Çünkü insanlar sadece ucuz olduğu için kalitesiz bir hizmeti almaya gelmiyorlar. Burada hem kaliteli hem de tutarlı bir hizmet vermek gerekiyor.

Özellikle plastik cerrahi, saç ekimi gibi bazı branşlarda Türkiye çok öne çıkmış durumda. Bu öne çıkma durumundan yararlanmak ise bizim elimizde. Asla “ucuzcu” gibi bir etiketle konuya yaklaşmamak gerekiyor. Fark yaratmaktan bahsediyoruz. Bu yarattığımız farkı da gösterebilmeliyiz. Peki biz bunları nasıl gösterebiliriz? Buradaki hasta deneyimlerini film haline getirerek, insanların henüz ülkemize gelmeden önce neler yaşayabilecekleri göstermemiz gerekiyor.

Herkes ben premium hizmet veriyorum diyor, herkes Ben A+ hastaya ulaşmak istiyorum diyor. Ancak incelemeye başladığınızda oradaki algıyı göremiyoruz. Bunu gösterebildiğiniz noktada siz de hastalarınıza ulaşabilirsiniz. Vermiş olduğunuz hizmeti kaliteli bir şekilde gösterebildiğiniz takdirde gerçekten fiyatın bir öneminin olmadığını vurgulamak istiyorum.